Organizatia pentru Copii si Adulti cu Nevoi Speciale TREBUIE!

Organizatia pentru Copii si Adulti cu Nevoi Speciale TREBUIE!

Fabrica de BINE

Status: Fundraising

Fii alături de noi! Alătură-te comunității tale și fă tu primul pas! Fiecare contribuție contează și poate face o diferență semnificativă în viețile acestor tineri speciali.

 

[ Show more ]
100% Complete

10,880 RON

Sumă:

3

Galantomi:

51

Donații:

7,500 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Cu bucurie în inimă, dorim să împărtășim cu tine povestea specială a Centrului de Zi al Organizației TREBUIE din Brăila. Acest loc minunat găzduiește 20 de tineri cu Nevoi Speciale, cu dizabilități intelectuale sau asociate, oferindu-le șansa de a învăța să trăiască cât mai independent prin diverse terapii.

Noi, voluntarii ESC prin Corpul European de Solidaritate din cadrul Clubului Voltin, am avut privilegiul de a-i cunoaște și de a-i îndrăgi pe acești tineri extraordinari. Am creat împreună momente memorabile: am dansat, am cântat, am gătit, am comunicat prin artă, sport și diverse tehnici terapeutice. Am fost alături de ei la fiecare eveniment, în plimbări, la spectacole și am alergat împreună la Semimaratonul Brăila 2022.

Astăzi, te invităm cu căldură să devii un "GalantOM" și să susții activitățile din această mică Fabrică de BINE a Organizației Trebuie. Donația ta valoroasă se va transforma în rechizite, materiale de curățenie, achitarea facturilor de energie, întreținere, reparații și salarii pentru personalul specializat în beneficiul tinerilor cu nevoi speciale. 

Fiecare contribuție contează și poate face o diferență semnificativă în viețile acestor tineri minunați.

POȚI fi tu cel care aduce un zâmbet pe chipul lor! Fiecare gest de bunătate contează enorm pentru noi.

Cu recunoștință și cu gânduri bune, echipa Clubului Voltin, ambasador al Organizației Trebuie la acest eveniment!