Sunt Sportiv Galantom pentru o cauza draga mie

 

Mariana Florea Organizatia pentru Copii si Adulti cu Nevoi Speciale TREBUIE!

77.5% Complete
1,550 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

 

 

Sunt Mariana Florea, am doi copii și o pasiune, frumusețea oamenilor.

Găsesc frumosul din oameni atât prin meseria mea, cea de hair-stilyst cât și în viața de zi cu zi.

Pe oamenii de la "Trebuie " îi știu din activitățile desfășurate de ei în public și îi găsesc frumoși, veseli și deschiși. Am ales să sprijin cauza lor pentru că doresc să îi văd și mai des fericiți, desfășurând activități interesante pentru ei și să aibă la Centru toate cele necesare.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Când ai un copil cu dizabilitati şi vezi cât de mult suferă pentru că este marginalizat, iei hotărârea că TREBUIE să faci totul pentru a-l face fericit, că TREBUIE să găseşti soluţii, pentru a construi din speranţe şi iubire o A DOUA ŞANSĂ.
În toamna anului 1996, un grup de părinţi calauziti de curajul începutului şi credinţa că trebuie sa faca totul pentru copiii lor speciali, au constituit Organizaţia pentru Copii şi Adulţi cu Nevoi Speciale TREBUIE – Filiala Brăila a Organizaţiei Naţionale TREBUIE.

SUSŢIN PROIECTUL

Fabrica de BINE

Fii alături de noi! Alătură-te comunității tale și fă tu primul pas! Fiecare contribuție contează și poate face o diferență semnificativă în viețile acestor tineri speciali.

 

Semimaraton Brăila este un eveniment de alergare prin care se doreşte promovarea alergării în aer liber și a unui stil de viaţă sănătos. Competiţia  Semimaraton Brăila se află la a patra ediţie, este organizată de Asociaţia Club Sportiv  Elite Running, cu sprijinul Primăriei Municipiului Brăila, Consiliului Judeţean Brăila, Inspectoratului Şcolar Judetean Brăila, în partene

 

3 Donații

Tineke Tjalma

1,250 RON
Veel success!
20 Sep 2023

Anonymous

150 RON
15 Sep 2023
14 Sep 2023
Mariana Florea : Organizatia pentru Copii si Adulti cu Nevoi Speciale TREBUIE!
Sunt Sportiv Galantom pentru o cauza draga mie