Sunt Sportiv Galantom pentru o cauza draga mie și susțin Fabrica de BINE!

 

Dragoș Florea Organizatia pentru Copii si Adulti cu Nevoi Speciale TREBUIE!

64% Complete
1,280 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

 

 

 

Sunt Dragoș Florea, particip de la prima ediție a Semimaratonului Brăila iar anul acesta am ales cauza Organizației "Trebuie".

Sunt profesor de educație fizică și instructor de înot. Îmi place să lucrez cu oamenii, să îi văd fericiți după un antrenament și să contribui la dezvoltarea armonioasă a copiilor.

Pe tinerii din organizatia "Trebuie" îi știu cu câtă bucurie primesc fiecare întâlnire cu oameni cunoscuți ori văzuți prima dată și doresc să vă invit să îi sprijim, făcând o donație cauzei lor, ca Centrul lor să continue să le fie "acasă ".


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Când ai un copil cu dizabilitati şi vezi cât de mult suferă pentru că este marginalizat, iei hotărârea că TREBUIE să faci totul pentru a-l face fericit, că TREBUIE să găseşti soluţii, pentru a construi din speranţe şi iubire o A DOUA ŞANSĂ.
În toamna anului 1996, un grup de părinţi calauziti de curajul începutului şi credinţa că trebuie sa faca totul pentru copiii lor speciali, au constituit Organizaţia pentru Copii şi Adulţi cu Nevoi Speciale TREBUIE – Filiala Brăila a Organizaţiei Naţionale TREBUIE.

SUSŢIN PROIECTUL

Fabrica de BINE

Fii alături de noi! Alătură-te comunității tale și fă tu primul pas! Fiecare contribuție contează și poate face o diferență semnificativă în viețile acestor tineri speciali.

 

Semimaraton Brăila este un eveniment de alergare prin care se doreşte promovarea alergării în aer liber și a unui stil de viaţă sănătos. Competiţia  Semimaraton Brăila se află la a patra ediţie, este organizată de Asociaţia Club Sportiv  Elite Running, cu sprijinul Primăriei Municipiului Brăila, Consiliului Judeţean Brăila, Inspectoratului Şcolar Judetean Brăila, în partene

 

2 Donații

1,250 RON
Veel success!
20 Sep 2023

Anonymous

30 RON
SUCCES!
14 Sep 2023
Dragoș Florea : Organizatia pentru Copii si Adulti cu Nevoi Speciale TREBUIE!
Sunt Sportiv Galantom pentru o cauza draga mie și susțin Fabrica de BINE!